Programul complet pentru circuit Cambodgia

Circuit Cambodgia: Octombrie 2016 – Septembrie 2017

Ziua 1. Sosire in Siem Reap

La sosirea pe aeroportul din Siem Reap veti fi preluat de ghidul vorbitor de limba engleza si acompaniat catre hotel pentru formalitatile de check-in.

Incepe explorarea templelor Angkoriene prin vizitarea templului Ankor Wat. Construit in timpul domniei regelui Suryavarman II, la inceputul secolului al 12-lea, Angkor Wat reprezinta Muntele Meru, lacas al zeitelor sfinte. Inauntrul templului, peretii sunt acoperiti cu sculpturi in piatra si basoreliefuri din mitologia Hindu. Practic, toate suprafetele sale, chiar acoperișurile sunt sculptate. Exista kilometri de sculpturi ilustrând scene din literatura de specialitate, inclusiv unicorni, grifoni, dragoni inaripati trăgând carele precum și războinici în urma unui elefant și fetele dansand. In galerie, pe un singur perete sunt decorati aproape 1.000 de metri patrati de basoreliefuri. Constructia acestui templu a durat in jur de 30 de ani. Astazi, templul Angkor Wat este un symbol al Cambodgiei care apare pe steagul sau national.

Seara vei lua cina de “bun venit” la fumosul restaurant Mahob.

Cazare: La Residence Wat Bo***
Mese incluse: cina

Circuit Cambodgia Ankgor Wat

Ziua 2. Siem Reap

A doua zi din circuitul in Cambodgia incepe cu vizitarea situl archeologic Rolous, asezare a stravechii comunitati Khemere cunoscuta sub numele de Hariharalaya. Este primul oras construit de regii Amgkorieni in secolele 8 si 9 si este format din 3 temple: Bakong, Lolei si Preah Ko. Zona rurala inconjuratoare cu campurile sale de orez si palmierii de zahar, este tipica pentru Cambodgia si vei avea posibilitatea sa le admiri facand o plimbare cu un car cu boi. Vei avea ocazia sa intri in contact cu comunitatea locala. Destinatia ta este Polous Pagoda, unde calugarii budisti vor tine pentru tine o ceremonie privata de binecuvantare pentru a-ti ura noroc si sanatate pe parcursul calatoriei.

In continuare vei calatori spre lacul Tonlé Sap, unde vei avea ocazia sa afli mai multe despre viata localnicilor. Lacul Tonlé Sap este cel mai mare lac de apa dulce din Asia de Sud-Est, dimensiunile sale variind in functie de sezon. Te vei imbarca mai apoi la bordul unui vas local, pentru a vizita Kampong Phluck. In acest sat vei vedea locuinte suspendate pe piloni care sunt scufundati cand lacul Tonlé Sap se extinde. Pe drum vei trece pe langa case plutitoare si paduri inundate, infatisand viata pe apa. In jurul pranzului vei debarca pentru a servi masa la pachet intr-o casa plutitoare. Timp liber pentru a te relaxa si pentru a observa viata de zi cu zi a comunitatii, dupa care te vei intoarce la vas pentru calatoria inapoi spre Siem Reap.

Resul zilei il veti petrece dupa bunul plac.

Cazare: La Residence Wat Bo***
Mese incluse: mic dejun, pranz la pachet

Ziua 3. Siem Reap

Ziua 3 a circuitului in Cambodgia incepe prin explorarea templelor apartinand Micului Circuit: Ta Prohm, construit la mijlocul secolului al 12-lea. Ta Prohm este unic prin faptul ca a fost lasat in mare parte asa cum a fost descoperit: acoperit de copaci si de liane, cu multe portiuni surpate.

Viziteaza vechiul oras Angkor Thom, ultima capitala a Marelui Imperiu Khmer in timpul domniei lui Jayavarman VII. Acest oras este inconjurat de un zid inalt de 8 metri, cu fiecare din laturi avand 4 km lungime, zidul delimitand un patrat perfect. Vei intra in oras prin vechea Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra. De fiecare parte a intrarii se afla cate un rand de 54 de zei sau demoni tinand in mana sarpele sacru Naga.

De aici vizita va continua la templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument o reprezinta cele 54 de turnuri cu 4 fete, care reprezinta cele 54 de provincii ale Marelui Imperiu Khmer. Merita vizitate Terasa Elefantilor si Terasa regelui Leper gravate in basorelief.

Spre amiaza, te vei intoarce la hotel, unde vei putea petrece restul zilei relaxandu-te la piscina.

Seara se incheie cu cina traditionala si un spectacol de dansuri traditionale Khemer.

Ziua 4.Siem Reap – Sihanoukville

Dupa mic dejun vei avea timp liber la dispozitie pentru a vizita vechea piata de pe malul lacului de unde vei putea alege dintr-o gama larga de suveniruri. Pe cealalta parte a pietei vei gasi produse traditionale, legume si fructe.

Spre dupa amiaza vei fi transferat la aeroport pentru zborul catre Sihanoukville.

O data ajuns la hotel, vei fi transferat la hotel pentru check-in. Vei petrece restul zilei relaxandu-te pe plajele tropicale din Sinoukville.

Cazare: Hotel Independence****

Parcul National Ream

Ziua5. Sihanoukville

Mic dejun la hotel. Ziua 5 din circuitul in Cambodgia o vei putea petrece relaxandu-te sau alegand sa faci una dintre urmatoarele excursii optionale:

Parcul National Ream (Sihanoukville)

Parcul a fost infiintat in 1993, pe o suprafață de 210 km² în Golful Thailandei, care include jungla tropicala, paduri de mangrove si recifele de corali. Este un paradis pentru iubitorii de natură, cu aproape 200 de specii de păsări, dar mai ales maimute. Vei fi transferat într-una dintre cele mai multe plaje izolate, numit Koh Sampouch. Vei lua masa de prânz la un restaurant local pe plajă.

Turul celor trei insule(Sihanoukville)

In aceasta dimineata vei face o calatorie pe vapor pentru a explora trei insule: Koh Chaloh, Koh Tres and Koh Takiev. Vei face un popas pe insula Koh Takiev unde te vei putea bucura de apele limpezi si plajele cu nisip auriu. Vei avea ocazia sa faci snorkeling (echipament furnizat). Inainte de a te intoarce in Sihanoukville vei servi la pranz fructe de mare.

Nota: excursiile sunt valabile din octombrie pana in martie

Cazare: Hotel Independence****
Mese incluse: mic dejun

Ziua 6: Sihanoukville

Timp liber la dispozitie pentru a te bucura de plaja si soare
Cazare: Hotel Independence****
Mese incluse: mic dejun

Sihanoukville

Ziua 7: Sihanoukville – Phnom Penh

Mic dejun la hotel.
Dupa amiaza vei fi transferat catre Phnom Penh .
Mese incluse: mic dejun

Servicii incluse:

– cazare in camera dubla sau twin
– mesele specificate in program
– ghid vorbitor de limba engleza
– tururile si transferurile mentionate
– taxele de intrare a obiectivele specificate in program

Servicii neincluse:

– Viza pentru Cambodgia
– alte mese decat cele mentionate in program
– zborurile interne si internationale
– cheltuieli personale
– asigurare de calatorie
– alte servicii decat cele mentionate in program

Tarif/persoana in functie de marimea grupului:

1pers2 pers3-4 pers5-6 pers7-10 pers11-15 persSupliment single
1244 euro715 euro715 euro650 euro655 euro 625 euro325 euro

Tarife bilete de avion interne

Ruta Compania aerianaTarif in euro/pers
Siem Reap – SihanoukvilleCambodian Angkor Air (K6)Clasa Y 166
Clasa H 155
Clasa L 150
Clasa T 130

Nota: tarifele biletelor de avion pot fi mofidicate in functie de politica de pret a companiilor aeriene

Tarife excursii optionale:

Parcul National Ream

1 pers2 pers3-4 pers5-6 pers
195 euro110 euro80 euro55 euro

Turul celor trei insule:

1 pers2 pers3-4 pers5-6 pers
160 euro90 euro65 euro50 euro

Pentru o oferta personalizata si actualizata Circuit Cambodgia, va rugam sa contactati un agent Rolandia travel.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare