Programul complet pentru circuit Filipine

Circuit Filipine – 10 zile

Ziua 1. Sosire In Manila

Vei fi intampinat de ghidul vorbitor de engleza si transferat la hotel pentru formalitatile de ckeck-in. In drum spre hotel ti se va face o scurta prezentare a orasului.

Mese incluse: fara masa

Cazare: Hotel Heritage sau similar

Circuit Filipine Manilla

Ziua 2. Manilla – Puerto Princesa

Veti fi transferat de la hotel la aeroport, pentru zborul de dimineata catre Puerto Princesa. Veti face un tur de jumatate de zi al orasului. Aici veti vizita principalele puncte de interes: St Monica Ranch, Catedrala, Plaza Cuartel, Bay Walk, Binuatan, Baker’s Hill, ferma de crocodili.

Mese incluse: mic dejun

Cazare: Hotel Empire Suites sau similar

Ziua 3. Vizita la Parcul National al Raului subteran Puerto Princesa.

Ziua 3 va fi complet alocata vizitarii Raului subteran Puerto Princesa, considerat una dintre cele 7 minuni ale naturii. Acesta include Muntele st Paul, forma din roci calcaroase si raul Cabayugan, cel mai lung rau subteran navigabil. Localizat sub muntii St Paul, raul formeaza un pasaj printre formatiuni calcaroase  de o frumusete nebanuita.

Mese incluse: mic dejun, pranz

Cazare: Hotel Empire Suites sau similar

Puerto Princesa

Ziua 4. Puerto Princesa – Cebu

Zbor de dimineata catre Cebu. Cebu este considerat orasul-regina al sudului. Aici a poposit pentru prima oara Magellan cand a descoperit Filipine. Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

Mese incluse: mic dejun

Cazare: Maribago Blue Water Resort sau similar

Ziua 5. Cebu – tur de oras

In ziua 5 din excursia in Cambdgia vei afla cum a descoperit Magellan Filipine si de ce orasul Cebu a devenit centrul crestinismului in aceasta tara. Ti se va face o incursiune in principalele repere ale istoriei acestui loc, cum ar fi Crucea lui Magellan si monumental Lapu-Lapu, altarul Mactan. De-a lungul turului, vei putea aprecia amestecul influentelor straine cu traditiile locale in locuri ca si Casa Gorodo, fabrica de chitare. Exploreaza piata Carbon la bordul unui jeepney – cel mai popular mijloc de transport in Filipine – unde te intampina o varietate de produse, de la legume si fructe de mare pana la imbracaminte si artizanate.

Mese incluse: mic dejun, pranz

Cazare: Maribago Blue Water Resort sau similar

Ziua 6. Tur al zonei rurale din Bohol

Vei face o calatorie cu feribotul pana in provincial Bohol – o insula unde istoria, cultura si natura se imbina perfect. Vei avea ocazia sa vizitezi monumentul ridicat in amintirea “Pactului de sange “dintre spanioli si filipinezi, biserica si muzeul Baclayon declarate monumente nationale. Vei face mai apoi si o vizita la Ferma de Fluturi. De asemenea, vei avea posibilitatea sa admiri tarsierii, cea mai mica primata din lume si una dintre cele mai vechi. Tarsierii sunt o specie pe cale de disparitie si mai traiesc in doar cateva insule din Filipine, dar cei mai multi sunt pe insula Bohol. O alta spectaculoasa atractie turistica o reprezinta colinele deumite “Chocolate Hills”. Dealurile de ciocolata reprezinta o formatiune geologica neobisnuita formata din peste 1200 de dealuri cam de aceeasi dimensiune si sub forma conica care in sezonul uscat seamana cu niste picaturi uriase de ciocolata. Vei face mai apoi o plimbare de 50 de minute cu cataramanul pe raul Loboc. Intoarcere in Cebu.

Mese incluse: mic dejun, pranz la bordul cataramanului

Cazare: Maribago Blue Water Resort sau similar

Ziua: 7-8 Boracay

Vei zbura de dimineata catre Boracay, una dintre cele mai frumoase insule din lume. Numele acestei insule provine din termenul local “borac” (bumbac) care face referire la plajele sale renumite pentru nisipul alb si matasos. Vei petrece aici doua zile, in care poti imbina relaxarea cu practicarea sporturile acvatice si viata de noapte.

Mese incluse: mic dejun

Cazare: Hotel Estacio Uno sau similar

Boracay

Ziua 9 Manila

Vei zbura catre amiaza inapoi spre Manila. Odata ajunsi aici, vi se va face un tur al orasului. Veti vizita Fortul Santiago, Parcul Rizal si Cimitirul American.

Mese incluse: mic dejun, cina de ramas bun

Cazare: Hotel Heritage sau similar

Ziua 10 Ramas Bun, Manila

Transfer catre aeroportul din Manila in functie de orarul zborului international

Tariful de baza include:

– Zborurile mentionate.
– Transferuri.
– Cazare in camera dubla cu mic dejun.
– Mesele specificate in itinerarii.
– Ghid vorbitor de limba engleza pe perioada transferurilor aeroport-hotel-aeroport.
– Tururile specificate in program.

Tariful de baza nu include:

– Bilete de avion Romania-Filipine-Romania.
– Supliment camera single.
– Alte servicii ce nu sunt mentionate in program.

Pentru o oferta personalizata si actualizata Circuit Filipine, va rugam sa contactati un agent Rolandia travel.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare