Program complet Circuit Vietnam:

Tarifele includ:

Mese conform programului
Cazare in camera TWIN
Intrari si taxe conform programului
Transfer privat aeroport/hotel/aeroport cu asistenta turistica in limba engleza

Tarifele nu includ:

Taxa de viza
Zboruri internationale
Cheltuieli personale
Servicii de masa nespecificate in program
Asigurare de calatorie
Bacsis

Itinerariu circuit Vietnam:

ZIUA 1:Hanoi
Sosire in Hanoi, capitala Vietnamului, unde veti fi intampinati de ghidul local. Transfer hotel. Timp liber pentru a descoperi orasul.
Innoptare in Hannoi
Optiuni hotel:
Cazare la hotel de 3*: Le Carnot
Cazare la hotel de 4*: Movenpick

ZIUA 2: Hanoi
Dupa servirea dejunului la hotel, vei incepe o noua zi interesanta vizitand complexul Ho Chi Minh, inclusiv mausoleul si traditionalele locuinte din lemn suspendate pe stalpi. Mai ales Pagoda cu un singur stalp ce se inalta elegant din mijlocul unui lac acoperit cu flori de lotus. Dupa vizitare Palatului Prezidential construit dupa arhitectura coloniala, vei continua traseul vizitand Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam si anticul sanctuar Confucian datand din secolul al XI-lea. La pranz vei savura traditionala supa ‘’Pho’’, cel mai popular fel de mancare din zona. Spre amiaza vei vizita inchisoarea Hoa, supranumita Hiltonul din Hanoi de catre prizonierii americani. Aceasta temnita a fost folosita initial de catre colonistii francezi si mai apoi de catre Vietnamul de Nord pentru prizonierii din timpul razboiului din Vietnam. Doar o parte din inchisoare este deschisa spre vizitare. Va urma o plimbare in jurul Cartierului Vechi – cea mai veche zona a Vietnamului si in acelasi timp una foarte populata. Acest cartier are o vechime de mai bine de 1000 de ani si simbolizeaza spiritual nemuritor al orasului. Dupa parcurgerea celor 36 de strazi ale cartierului te vei indrepta catre templul Ngoc Son construit in secolul XIX pe o insula pe lacul Hoan Kiem, considerat cel mai frumos lac din Hanoi.
MESE: mic dejun si pranz
Innoptare in Hanoi.
Optiuni cazare:
Cazare la hotel de 3*: Le Carnot
Cazare la hotel de 4*: Movenpick

ZIUA 3: Hanoi – Mai Chau
Ziua 3 a circuitul incepe cu o calatorie spre nordul Vietnamului incepe odata cu vizitarea satului Mai Chau aflat la aproximativ 160 km inspre nord. Asezarea este recunoscuta pentru peisajele sale deosebit de frumoase si unice. Farmecul acestui loc este dat de amplasamentul pe o plantatie de orez. Acest mic asezamant terasat gazduieste casele localnicilor construite in mod traditional, pe stalpi din lemn. Dupa pranz veti avea timp liber pentru a explora satul.
MESE: mic dejun, pranz si cina
Innoptare in Mai Chau
Cazare la hotel de 3*: Homestay
Cazare la hotel de 4*: Mai Chau Lodge

Circuit Vietnam.

ZIUA 4: Mai Chau – Nghia Lo
Dupa micul dejun vei porni spre Nighia Lo (aproximativ 200 km). Dupa amiaza libera pentru relaxare si explorarea imprejurimilor.
MESE: mic dejun
Innoptare in Son La.
Cazare la hotel de 3*: Hotel Nghia Lo
Cazare la hotel de 4*: Hotel Nghia Lo

ZIUA 5: Nghia Lo – Mu Cang Chai
Fii sigur ca ti-ai incarcat camera foto pentru ca astazi vei vizita Mu Cang Chai, o zona rurala cu peisaje care-ti vor taia rasuflarea. Dupa amiaza – timp liber.
MESE: mic dejun
Innoptare in Mu Cang Chai.
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditionala

ZIUA 6: Mu Cang Chai – Sapa
Astazi ne vom indrepta catre tinutul numit Sapa. Este renumit pentru Muntele Fanspia, cel mai inalt din Indochina ( 3143 m). Sapa reprezinta una dintre principalele zone comerciale din oras, un loc cosmopolit in care locuiesc pasnic mai multe minoritati precum Hmong, Dao, Giay, Pho Lu and Tay. Dupa amiaza poti sa explorezi orasul sau sa-ti pastrezi energiile pentru drumetia montana din ziua urmatoare.
MESE: mic dejun
Innoptare in Sapa.
Cazare de 3*: Sapa Boutique
Cazare de 4*: Victoria Sapa

ZIUA 7: Sapa
Dupa micul dejun urmeaza sa pornesti intr-o aventura de neuitat. Prima parte a calatoriei in Vietnam va urma drumul principal, dupa care vei intra pe o poteca ingusta de-a lungul unei vai. Drum ce te va conduce spre satucul Y Linh Ho, situat langa raul Muong Hoa. Paseste prin plantatii de orez pentru a te alatura minoritatii Black H’mong. Este una dintre cele mai numeroase din zona Sapa. Continua apoi spre satul Ta Van unde traieste o minoritate mai putin numeroasa, denumita Zay. Aici localnicii inca mai pastreaza o parte din portul frumos colorat si din obiceiurile traditionale. Casele de aici sunt construite din lemn si bambus avand podele de lut.
Vei petrece noaptea intr-o casa traditional din cadrul minoritatii Giay. Vei avea astfel ocazia sa te bucuri de natura surprinzator de frumoasa a zonei admirand peisajele si chiar inotand in raul din apropiere.
MESE: mic dejun, pranz, cina
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditionala

Circuit Vietnam.

ZIUA 8: Sapa
Dupa micul dejun vei descoperi o noua comunitate a minoritatii Red Dao din satul Giang Ta Chai. Vei calatori prin padurile de bambus din Parcul National Hoang Lien. La drumul de intoarcere vei poposi la o minunata cascada unde te vei putea sa te odihnesti. Poti gasi in zona un loc placut pentru a lua pranzul. Dupa masa, vei continua drumul catre Su Pan, un satuc de la marginea drumului principal. De aici vei porni inapoi spre Sapa la bordul unei masini. Restul zilei e liber pentru activitati recreative.
MESE: mic dejun
Innoptare in Sapa.
Cazare de 3*: Sapa Boutique
Cazare de 4*: Victoria Sapa

ZIUA 9: Sapa-Bac Ha
Este timpul sa-ti iei ramas bun de la Sapa si sa-ti continui programul Circuit Vietman. Transfer la Bac Ha (aproximativ 105 km) unde vei face o scurta plimbare prin comunitatea minoritatii flower Hmong, renumita pentru hainele traditionale inflorate si vei vizita palatul regal Hmong. Acesta este construit intr-un stil unic ce imbina in mod armonios elementele culturii orientale cu cele occidentale. Castelul a fost construit la inceputul secolului XX (intre 1914 si 1921) .
MESE: mic dejun
Innoptare in Bac Ha.
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditionala

ZIUA 10: Bac Ha – Pan Hou
Dimineata devreme te vei alatura transferului catre Hoang Su Phi. Astazi vei traversa unele dintre cele mai spectaculoase terase de orez din Sud Estul Asiei.
MESE: mic dejun
Innoptare in Hoang Su Phi.
Cazare de 3*: Pan Hou
Cazare de 4*: Pan Hou

Circuit Vietnam

ZIUA 11: Pan Hou – Yen Minh
Dupa micul dejun vei porni spre Yen minh trecand prin Quan Ba si Ha Giang. Vei fi incantat de peisajele care se vor derula prin fata ochilor tai.
MESE: mic dejun
Innoptare in Yen Minh.
Cazare de 3*: Thao Nguyen
Cazare de 4*: Thao Nguyen

ZIUA 12: Yen Minh – Meo Vac
Vei continua astazi calatoria spre platoul Dong Van Karst. Se va face o oprire pe drum pentru a vizita un satuc al minoritatii Hmong din Lung Cam si resedinta familiei Vuong, inca denumita ‘’Palatul regelui din Hmong’’. Dupa pranz continuam traseul spre orasul Meo Mac (total : 55 de km). Vor fi cateva opriri pe drum pentru admirarea peisajului si fotografierea acestuia in zona pasului Ma Pi Leng.
MESE: mic dejun
Innoptare in Meo Vac.
Cazare de 3*: Hoa Cuong
Cazare de 4*: Hoa Cuong

ZIUA 13: Meo Vac – Cao Bang
Transfer spre Cau Bag ( aproximativ 215 km). Vom face o vizita satelor de minoritati si vom intra in faimoasa pestera Pac Bo.
MESE: mic dejun
Innoptare in Cao Bang.
Cazare de 3*: Hotel Sunny
Cazare de 4*: Hotel Sunny

ZIUA 14: Cao Bang
Iti vei petrece intreaga zi la cascadele Ban Gioc. Supranumite si Cascadele Detian, acestea sunt localizate partial in districtul Daxin de pe teritoriul chinez. Cealalta parte se afla pe teritoriul vietnamez in districtul Trung Khanh. Impreuna, acestea reprezinta cea mai mare cascada din Asia si a patra ca marime din lume dintre cascadele aflate la o granita nationala, cu o latime de 200 m si o inaltime de cel putin 70 m. Sub aceasta cadere de apa s-a format un bazin cu o latime de 200 m si o adancime de peste 30 m. Inconjurata de varfuri montane accidentate, apa cascadei coboara in trei trepte pe stanca, separate in trei parti de arbori si pietre. Peisajul se schimba spectaculos odata cu sezonul: primavara mugurii florilor de un rosu intens coloreaza imprejurimile, toamna acestea se preschimba intr-o nuanta de galben auriu, vara apele devin involburate si puternice iar iarna apa cascadelor curge mai incet, fiind in armonie cu natura amortita.
Innoptare in Cao Bang.
Cazare de 3*: Hotel Sunny
Cazare de 4*: Hotel Sunny

ZIUA 15: Cao Bang – Ba Be
Ne vom indrepta inapoi spre Hanoi. Destinatia este Ba Be, un loc cu dubla insemnatate: lac dar in acelasi timp si Parc National. Acesta este cel mai mare lac natural din Vietnam si s-a format acum mai bine de 200 de milioane de ani. Lacul este inconjurat de stanci de calcar acoperite partial de vegetatie tanara.
MESE: mic dejun, pranz, cina
Innoptare in Ba Be.
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditionala

ZIUA 16 : Ba Be
Astazi vom explora lacul Ba Be cu o barca a localnicilor si chiar vei putea face si o baie. Pranzul va fi luat la un restaurant local de langa cascada. Plimbare de dupa amaiaza spre satul traditional Tay.
MESE: mic dejun, pranz, cina
Innoptare in Ba Be.
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditional

ZIUA 17: Ba Be – Hanoi
Transfer catre Hanoi ( aproximativ 185 km). Timp liber.
MESE: mic dejun
Innoptare in Hanoi.
Cazare la hotel de 3*: Le Carnot
Cazare la hotel de 4*: Movenpick

ZIUA 18: Plecare din Hanoi
MESE: mic dejun
Timp liber pana la plecarea spre aeroport.
Sfarsit Circuit Vietnam.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare