Program complet City Break Londra

Tarifele includ:

Zboruri directe Londra si retur, Compania TAROM
Taxele de aeroport
4 nopti cazare la categoria de hotel aleasa
Mic dejun

Tarifele nu includ:

Asigurare Medicala
Excursii optionale si intrarile la obiective;
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/ facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Note
Datele de plecare pentru city break Londra sunt flexibile, la alegere.
Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc.

City Break Londra – Atractii

City-Break-Londra-Palatul-BuckinghamBUCKINGHAM PALACE este resedinta familiei regale britanice. Situat in Westminster, palatul a devenit resedinta oficiala a familiei regale in anul 1837, odata cu ascensiunea la tron a Reginei Victoria. Camerele cuprind unele dintre cele mai frumoase comori din colectia regala – picturi, sculpturi si piese exceptionale de mobilier englez si francez.
BIG BEN – este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Londra, devenind o emblemă a capitalei britanice. Arată de-a dreptul încântător noaptea, atunci când fațada și ceasul este iluminat.

City-Break-Londra-Madame-TussaudsMADAME TUSSAUDS – Turiștii ce aleg să viziteze Madame Tussauds trebuie să fie pregătiți să dea frâu liber emoțiilor și să intre în lumea vedetelor și a personajelor celebre. Faima și grandoarea pot fi simțite pe viu în secțiunea Blush, frica în Camera Groazei și momente de distracție în Planetarium.

 

 

City-Break-Viena-Parcul-Prater-din-Viena

 

 

LONDON EYE – cunoscut si ca Millennium Wheel, London eye este cea mai inalta roata de acest fel din Europa (135m) si a devenit cea mai populara atractie turistica a Londrei.

 

 

City-Break-Londra-British-MuseumBRITISH MUSEUM – gazduit intr-o frumoasa cladire in stil greco-victorian, cu o fatada asemanatoare celor ale templelor elene, acest muzeu adaposteste unele din cele mai importante relicve ale umanitatii. De mai bine de 250 de ani aici sunt expuse nenumarate opere de arta.

 

 

 

City-Break-Londra-Catedrala-Saint-Paul-din-Londra

CATEDRALA ST. PAUL – impresionant de frumoasa, catedrala St. Paul se poate lauda cu al treilea cel mai mare dom din lume. Una din principalele atractii ale catedralei este Galeria Soaptelor, la care se ajunge urcand o scara in spirala cu 259 de trepte. Aici se produce un fenomen acustic interesant: orice soapta rostita spre o latura a zidului este transmisa intr-o secunda de cealalta parte a acestuia, la o distanta de aproximativ 33 de metri.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare