Tarifele includ:

 • Bilet de avion, zbor direct, Iași – Munchen – Iași, compania Blue Air;
 • Taxele de aeroport;
 • Trei nopți cazare la hotelul ales;
 • Masa în funcție de hotelul ales.

Tarifele nu includ:

 • Asigurarea medicală de călătorie și storno;
 • Bagaj de cală;
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • Taxele de intrare la obiective turistice;
 • Alte taxe și cheltuieli personale.

Informații adiționale

 • Datele de plecare pentru City Break Munchen sunt flexibile, la alegere.
 • Tariful este valabil în funcție de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.
 • La cerere se pot calcula și tarife pentru copii, precum și tarif de cameră Single pentru o singură persoană.
 • La cerere se poate oferta alt număr de nopți, alt tip de hotel, alt tip de masă etc.

Localizat în regiunea sudică a Bavariei, Munchen este faimos pentru arhitectura sa deosebită, cultură și pentru…celebrul Oktoberfest. În centrul orașului se află atracții de top, în special muzee și galerii de artă care sunt considerate chiar mai fascinante decât cele din Berlin.

 

City Break Munchen

Ce să vizitezi în Munchen?

Ne-am gândit să îți facem o scurtă listă cu locuri emblematice din Munchen pe care nu trebuie să le ratezi.

 • Residenzmuseum este atracția principală a orașului, unul din cele mai spectaculoase muzee și fostă reședință a nobililor bavarezi. Prin expozițiile uimitoare ale muzeului veți avea ocazia să descopetiți stilul de viață a celor care au condus Bavaria din 1508 până la începutul Primului Război Mondial.
 • Marientplatz adăpostește Glockenspiel, un spectacol animat în turnul cu ceas care se joacă la un anumit interval de timp în cursul zilei. Popularitatea acestui loc se datorează pieței aglomerate de comercianți care vând produse artizanale și mâncare tradițională bavareză.
 • Castelul Neuschwanstein, se află la mai puțin două ore de Munchen și este un must do în ceea ce privește o călătorie în zona Bavariei. Proiectat la cererea excentricului rege Ludovic al II lea, castelul pare desprins din basem și chiar a fost o inspirație pentru castelul din celebra ecranizare Disney „Frumoasa și Bestia”.
 • Iubitorii de mașini pot vizita Muzeul BMW, un spațiu modern dedicat trecutului, prezentului și viitorului faimosului producător de mașini.
 • Frauenkirche este o catedrală impresionantă prin dimensiunile sale, însă aceasta fascinează printr-o legendă. O urmă ciudată se află pe podeaua verandei, despre care se spune că ar fi chiar al diavolului care a venit să inspecteze catedrala. De asemenea, aveți posibilitatea să urcați până în vârful turnurilor catedralei de unde puteți admira Alpii Bavarezi.
 • Englischer Garten nu este doar cel mai mare park din Germania, ci chiar unul din cele mai mari din lume, întrecând chiar și Central Park din New York. Totodată, în interiorul parcului puteți vizita și Muzeul Național Bavarez, o colecție unică de sculpturi și tapițerii germane și Colecția Arheologică Bavareză.

Lista hotelurilor incluse în oferta City Break Munchen din Iași

HotelRegim masăTarif/persoană
Ibis Muenchen City Arnulfpark 3*Mic dejun281 euro
Ghotel & Living Munchen City 3*Mic dejun332 euro
Novotel Munchen City Arnulfpark 4*Mic dejun333 euro
Carat Hotel Munich 3*Mic dejun395 euro
Europaeischer Hof 3*Mic dejun438 euro

 


Ibis Muenchen City Arnulfpark ***

Hotelul Ibis Muenchen City Arnulfpark este situat la 1.5 kilometri de Gara Centrală a orașului Munchen, la 2 kilometri de Karlsplatz și la 36 de kilometri de aeroport.

Fiecare cameră este dotată cu TV și aer condiționat, iar baia privată dispune de duș.

 


Ghotel & Living Munchen City ***

Hotelul dispune de o terasă pe acoperiș perfectă pentru a lua un mic dejun cu o vedere superbă asupra orașului. Acesta este situat la doar câteva minute distanță de locul în care este organizat celebrul festival Oktoberfest.

Toate camerele hotelului Ghotel dispun de TV, seif, și Wi-Fi gratuit, iar la cerere poate fi aprovizionat cu o chicinetă.

Gara Centrală Munchen este situată la 8 minute de mers pe jos de hotel.


Novotel Munchen City Arnulfpark ****

Hotelul Novotel Munchen Arnulfpark dispune de un centru de fitness, Wi-Fi gratuit, și o saună comunală.

Acesta este localizat la 1.9 kilometri de Gara Centrală, la 2.1 kilometri de Oktoberfest, la 2.3 kilometri de Karlsplatz și la 30 de kilometri de aeroport.


Carat Hotel Munich ***

Hotelul Carat este situat într-o zonă centrală, la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Marienplatz, de Centrul Vechi, și de gara centrală.

Camerele moderne dispun de Wi-Fi, TV și birouri de lucru, iar baia privată dispune de uscător de păr.

De asemenea, hotelul dispune de un bar și o terasă exterioară.

 


Europaeischer Hof ***

Situat vis-a-vis de Gara Centrală, acest hotel dispune de camere izolate fonic, TV, și parcare subterană, și se află la numai 3 minute distanță cu trenul de Piața Marienplatz.

Camerele hotelului sunt spațioase și dispun de fax, conexiune la internet prin fir și o baie privată cu uscător de păr. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în toate spațiile publice ale hotelului, cât și în unele camere.


Pentru o oferta personalizata si actualizata City Break Munchen, va rugam sa contactati un agent Rolandia.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare