Program complet City Break Paris cu plecare din Iasi

City Break Paris cu plecari incepand cu 1 decembrie 2017

City Break Paris 2015

Tarifele includ:

• Bilet de avion, zbor direct din Iasi.
• 3 nopti la hotelul ales.
• Taxele de aeroport.

Tarifele nu includ:

• Transfer aeroport-hotel-aeroport.
• Asigurarea medicala de calatorie si storno.
• Asistenta turistica.
• Alte taxe si cheltuieli personale.
• Taxe de intrare la obiective turistice.
• Bagaj de cala.

Atractii principale:

City-break-Paris-2015-Turnul-Eiffel

 

Turnul Eiffel – Probabil cea mai recunoscuta constructie din lume, acest simbol al Parisului are 321 metri inaltime si ofera de pe platforma de observare o priveliste pe o raza de 64 km. Doua restaurante – Altitude 95 si Le Jules Verne – sunt amplasate la primul si al doilea nivel. Turnul Eiffel se afla in Champ de Mars.

City-break-Paris-2015-Arcul-de-Triumf

 

 

 

Arcul de Triumf – cel mai mare arc triumfal din lume (aproape 50 metri inaltime si 45 latime) a fost ridicat de Napoleon in anul 1806 pentru a comemora victoriile armatei sale.

 

City-break-Paris-2015-Basilique-du-Sacre-CoeurBasilique du Sacre-Coeur – planificata ca ofranda de inchinare pentru a distrage atentia Frantei de la infrangerea din razboiul Franco-Prusian in anul 1870, Sacre-Coeur a fost construita intre anii 1876 si 1914 in stil Romano-Bizantin, dupa schita lui Paul Abadie. Domul central are o inaltime de 83 metri, iar in interiorul catedralei se afla cel mai mare mosaic din lume.

 

City-break-Paris-2015-Muzeul-LuvruMuzeul Luvru ( sau Musée du Louvre) este cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța fiind si cel mai vizitat muzeu din lume. Colectia de arta a muzeului Luvru este impartita in sapte sectoare: Antichitati Egiptene, Orientale, Grecesti, Etrusce si Romane, Sculptura, Pictura, Arta decorativa si Arta grafica. Dintre cele mai cunoscute opere de arta se numara, “Gioconda” a lui Leonardo da Vinci, “Venus din Milo”, “Libertatea conducand poporul” de Delacroix si Codul lu Hammurabi.

City-break-Paris-2015-Centrul-George-Pompidou

 

Centrul George Pompidou – aratand ca si cum ar fi intors pe dos, indraznetul Centre Pompidou a fost deschis in anul 1977 ca centru pentru arta secolului al 20-lea (acum secolul 21). Atractiile includ si Muzeul National de Arta Moderna, cu o colectie de 40.000 piese.

 

 

Conditii generale aplicabile pachetelor City Break:

• Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii.
• Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita.
• La cerere se pot oferta si alte hoteluri.
• La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii.
• Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile dupa efectuarea unei rezervari ferme se penalizeaza, in general, cu 100% din contravaloarea pachetului.

Lista hoteluri City Break Paris din Iasi

Denumire hotelRegim masaTarif/persoana
Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen 3*Fara masade la 220 euro
Median Paris Congrès 3*Fara masade la 230 euro
Metropol 3*Fara masade la 240 euro
Hotel Bellevue 3*Fara masade la 250 euro

Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen ***

city break paris hotel kyriad

Kyriad Paris Nord Porte de St Ouen este situat în inima unui parc internaţional de afaceri, la 4 km de centrul de convenţii Palais des Congrès şi la 5 km de stadionul Stade de France.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Includ şi facilităţi de ceai şi cafea.

Gara RER Porte de Saint-Ouen se află la 5 minute de mers pe jos, iar staţia de metrou Porte de Saint-Ouen este la 550 de metri de proprietate.

Median Paris Congrès ***

paris city break hotel median

Median Paris Congrès este situat în partea de nord a Parisului, lângă Le Palais des Congrès. Hotelul se află la 650 de metri de stația de RER (linia C) și metrou (linia 13) Porte de Clichy, care oferă acces direct la Turnul Eiffel și la Champs Elysées.

Camerele de la Median Paris Congrès au aer condiționat, telefon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu duș.

Median Paris Congrès este situat în apropiere de mai multe centre de afaceri, printre care Espace Champerret și centrul de expoziţii Villepinte.

Metropol ***

city break paris hotel metropol

Hotelul este situat in inima Parisului, la doar 300 de metri de Gare du Nord.

Toate camerele de la Metropol sunt deservite de un lift şi sunt dotate cu TV prin satelit. Fiecare are un birou, acces la Wi-Fi şi o baie cu un uscător de păr.

Metropol se află la 10 minute de mers pe jos de faimoasa zonă Montmartre, unde oaspeţii pot vizita Basilica Sacré Coeur şi Moulin Rouge.

Conexiunile locale de transport vă vor duce direct la Saint-Michel şi Ile-de-la-Cité.

Hotel Bellevue ***

hotel bellevue city break paris

Acest hotel situat la poalele bazilicii Sacré Coeur, în cartierul Montmartre, oferă camere izolate fonic, dotate cu TV şi acces gratuit la conexiunea WiFi.

Fiecare cameră decorată simplu de la Hotelul Bellevue Montmartre are baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă de lux.

Bellevue Montmartre este la 15 minute de mers pe jos de bulevardul Clichy şi de Moulin Rouge.

Staţia de metrou Anvers, aflată la 160 de metri, oferă acces direct la cimitirul Père Lachaise şi la stația de metrou Charles de Gaulle – Étoile.

Pentru o oferta personalizata si actualizata City Break Paris, va rugam sa contactati un agent Rolandia travel.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare