Program complet pentru city break Roma cu plecare din Iasi.

City Break Roma cu plecari incepand cu 12 februarie 2018

City Break Roma

Tarifele includ:

Bilet de avion, zbor direct din Iasi
Taxele de aeroport
4 nopti cazare la categoria de hotel aleasa
Masa in functie de hotelul ales

Tarifele nu includ:

Asigurare Medicala
Excursii optionale si intrarile la obiective;
Transfer aeroport-hotel-aeroport.
Asigurarea medicala de calatorie si storno.
Asistenta turistica.
Alte taxe si cheltuieli personale.

Note
Datele de plecare pentru city break Roma sunt flexibile, la alegere.
Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc.

Principalele atractii in Roma

City Break Roma Colosseum

 

Colosseum– este cea mai mare constructie a vremurilor sale si cel mai mare amfiteatru antic. Numit initial Amfiteatrul Flavian, Coloseumul este o structura imensa, ce masoara 188m lungime, 156 latime si 48m inaltime.

 

 

City Break Roma Basilica Sf. PetruBasilica Sf. Petru – considerata ca fiind punctul zero al crestinismului, Basilica Sf. Petru este cea mai mare si mai impresionanta biserica din lume, cu un naos lung de 218 metri. Cladirea fost finalizata in anul 349 d.Hr. pe dealul Vaticanului la ordinul Imparatului Constantin, primul imparat crestin al Romei. Locatia constructiei a fost aleasa simbolic, pe locul unde a fost ingropat apostolul Petru

 

 City Break Roma Fantana TreviFantana Trevi este cea mai faimoasa si mai fotografiata fantana a Romei. Popularitatea foarte mare a acestui se datoreaza unei legende care spune ca oricine arunca o moneda in fantana se va intoarce la Roma. Mai mult, doua monede se pare ca aduc o noua poveste romantica de dragoste. Iar trei monede aruncate in fantana atrag casatoria.

 

 

City Break Roma Columna lui TraianColumna lui Traian a fost construit cu scopul de a incununa succesul imparatului Traian in Dacia. Constructia a fost ridicata intre anii 106-113 d. Hr. si este situata in Forumul lui Traian. De jur imprejurul, coloana este gravata cu o spirala de reliefuri ce infatiseaza peste 2000 de personaje in scene semnificative din cele doua razboaie romane din Dacia dintre 101-102 si 105-106.

 

Lista cu hoteluri incluse in oferta City Break Roma

Denumire HotelRegim masaTarif/persoana
Hotel Versailles 2*Fara masa165 euro
Hotel Espana 3*Mic dejun175 euro
MF 3*Mic dejun185 euro
Hotel Doria 3*Fara masa195 euro

Hotel Versailles **

city break roma hotel versailles

Hotelul Versailles datează din secolul XIX şi este situat lângă vechile ziduri Aureliene ale oraşului şi este situat la mică distanţă de Via Veneto şi la 20 de minute de mers pe jos de Treptele Spaniole.

Parcul Villa Borghese este la 10 minute de mers pe jos.

Autobuzele publice opresc la 20 de metri distanţă şi oferă legături spre restul oraşului, inclusiv gara Termini din Roma.

Hotelul Espana ***

city break roma hotel espana

Hotelul Espana oferă camere confortabile cu aer condiţionat, în centrul Romei, la o plimbare de 5 minute de staţia de metrou Manzoni. Fântâna din Trevi este la doar 4 staţii de metrou.

Toate camerele sunt izolate fonic şi oferă un seif.

Hotelul Espana oferă un mic dejun tip bufet gratuit. Acesta include o gamă largă de ingrediente de mic dejun italian, precum croissante, fructe proaspete şi gemuri.

MF ***
city break roma mf

Hotelul MF se află la doar 10 minute de mers pe jos de Biblioteca Națională din Roma și stația de metrou Castro Pretorio și oferă camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit.

Legături directe de metrou sunt disponibile la Colosseum și Gara Termini.

Complet izolate fonic, camerele Hotelului MF includ un TV LED, seif și minibar. Fiecare cameră are podea cu parchet, iar unele au vedere la grădinile Villa Savoia.

Hotelul este la aproximativ 5 minute de mers pe jos de parcul luxuriant Villa Borghese. Treptele Spaniole și Fântâna Trevi sunt la 2 km.

 

Hotel Doria ***

city break roma hotel doria

Hotelul Doria se bucură de o locaţie excelentă vizavi de Bazilica Santa Maria Maggiore, una dintre cele mai importante biserici din Roma şi la o plimbare de doar 5 minute de la gara centrală Termini.

La doar o scurtă distanţă, veţi găsi o gamă largă de locuri faimoase, inclusiv Colosseum şi Treptele Spaniole, iar cu ajutorul gării, rutelor de autobuz şi staţiei de metrou din apropiere veţi putea, de asemenea, să ajungeţi în locuri mai îndepărtate, cum ar fi Vaticanul, în doar câteva minute.

Recent renovat, Doria oferă camere moderne şi elegant decorate, împreună cu servicii profesionale pentru clienţi şi ospitalitate excepţională.

Pentru o oferta personalizata si actualizata City Break Roma, va rugam sa contactati un agent Rolandia Travel.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare