Program complet City Break Venetia din Iasi

City Break Venetia cu plecari incepand cu 7 aprilie 2017

City Break Venetia

Tarifele includ:

• Bilet de avion, zbor direct din Iasi.
• 3 nopti la hotelul ales.
• Taxele de aeroport.
• Masa in functie de hotelul ales.

Tarifele nu includ:

• Transfer aeroport-hotel-aeroport.
• Asigurarea medicala de calatorie si storno.
• Asistenta turistica.
• Alte taxe si cheltuieli personale.
• Taxe de intrare la obiective turistice.

Conditii generale aplicabile pachetelor City Break:

• Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii.
• Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita.
• La cerere se pot oferta si alte hoteluri.
• La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii.
• Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile dupa efectuarea unei rezervari ferme se penalizeaza, in general, cu 100% din contravaloarea pachetului.

Atractii turistice:

CANAL GRANDE – Cu o lungime de aproape 4 kilometri si o latime variind intre 30 si 90 de metri, Canal Grande este principalul “bulevard” al Venetiei. Vaporase si barci de tot felul navigheaza in permanenta, aprovizionand orasul cu tot felul de marfuri si cu… turisti. O plimbare pe Canal Grande, de la un capat la celalalt al acestuia, este obligatorie atunci cand ajungeti la Venetia. Cea mai frumos drum este cel de la Piazzale Roma catre Bazinul San Marco, acolo unde se varsa Canal Grande.

BAZILICA SAN MARCO sau Catedrala Venetiei domina Piata San Marco si a fost construita intr-un stil bizantin. Lacasul de cult a servit si drept capela a dogilor, avand loc incoronari, funeralii si procesiuni. Ca o curiozitate, merita amintit faptul ca bazilica are nu mai putin de 4.000 mp si 500 de coloane ce dateaza din secolul al III-lea.

PALATUL DOGILOR imbina cu succes stilurile gotic, bizantin si renascentist, fiind o adevarata opera de arta urbana. Palatul a fost resedinta celor 120 de dogi care au guvernat Venetia si initial avea un aspect de fortareata. Intre timp, s-a transformat intr-o cladire splendida, impunatoare, decorata cu picturi si scultpuri semnate de artisti celebrii precum Titian, Tintoretto si Bellini.

PIATA SAN MARCO, centrul politic si religios al Venetiei, a fost in trecut gradina unei manastiri, traversata de un rau. Astazi, este animata de vizitatorii care asteapta deschiderea complexului muzeal format din Palatul Dogilor si Muzeul Correr, de persoanele care savureaza o cafea la zecile de terase sau de membrii orchestrei care asigura fundalul sonor.

Lista hoteluri pentru City break Venetia:

Denumire hotelRegim masaTarif/pers
Hotel Atlantide 2*Fara masa230 euro
Hotel San Zulian 3*Mic dejun280 euro
Casa Arte 3*Mic dejun300 euro
Hotel Al Sole 3*Mic dejun340 euro

Hotel Atlantide 2*

Hotel Atlantide

Hotelul Atlantide se află în cartierul Cannaregio, aproape de gara Santa Lucia din Veneţia şi de parcarea pentru autoturisme şi autobuze din Piazzale Roma. Camerele spaţioase includ o baie privată.

Hotelul Atlantide are un hol răcoros şi o grădină interioară. Recepţia se află la un hotel partener, la 30 de metri.

Micul dejun este disponibil la un hotel partener şi include un croissant, suc, o băutură caldă şi gem.

Hotel San Zulian 3*

Hotel San Zulian

Hotelul San Zulian este opţiunea perfectă pentru un sejur în inima Veneţiei, la 100 m de piaţa San Marco. Personalul amabil vă face să vă simţiţi ca acasă.

Un mic dejun tip bufet este inclus în tarif; vă poate fi servit şi în cameră, fără costuri suplimentare. Anumite camere de la San Zulian vă oferă o privelişte romantică peste acoperişurile din Veneţia, inclusiv clopotniţa bazilicii San Marco.

 

Casa  Arte 3*

Casa Arte

Casa Artè este un han situat în centrul Veneției, la 10 minute de mers pe jos de Piața San Marco. Proprietatea se află la câţiva pași de Grand Canal şi de podul Accademia, fiind ușor accesibilă cu autobuzele pe apă.

Camerele de la Casa Artè sunt dotate cu minibar, aer condiționat și TV prin satelit. Canalele Sky de sport, filme și pentru copii sunt disponibile gratuit. Micul dejun este în stil italian.

Această veche casă venețiană are un bar cu TV LCD, cu principalele canale de sport. În zonele comune ale proprietății, oaspeţii pot admira expoziția permanentă a artistului local contemporan Oliviero Zane.

Hotel Al Sole 3*

Hotel Al Sole

Această clădire de secol XV are vedere spre unul dintre canalele din Veneţia şi se află la 450 de metri de parcarea Piazzale Roma şi de terminalul autobuzului care face legătura cu aeroportul. Hotelul oferă camere decorate elegant şi un mic dejun variat tip bufet.

Hotelul Al Sole are o curte liniştită, unde se serveşte în fiecare dimineaţă micul dejun. Acesta include cornuri proaspete, cereale, şuncă, brânză şi fructe proaspete.

Camerele sunt amenajate în stil veneţian clasic şi beneficiază de o baie mare modernă. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat. În holul hotelului, oaspeţii au la dispoziţie un terminal de internet cu acces la Wi-Fi.

Al Sole se află la 10 minute de mers pe jos de Gara Venezia Santa Lucia şi la mică distanţă cu un vaporetto (autobuz de apă) de Piaţa San Marco.

Pentru o oferta personalizata si actualizata City break Venetia, va rugam sa contactati un agent Rolandia travel.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare