Program complet City Break Venetia din Iasi

City Break Venetia cu plecari incepand cu 2 decembrie 2017

City Break Venetia

Tarifele includ:

• Bilet de avion, zbor direct din Iasi.
• 3 nopti la hotelul ales.
• Taxele de aeroport.
• Masa in functie de hotelul ales.

Tarifele nu includ:

• Transfer aeroport-hotel-aeroport.
• Asigurarea medicala de calatorie si storno.
• Asistenta turistica.
• Alte taxe si cheltuieli personale.
• Taxe de intrare la obiective turistice.

Conditii generale aplicabile pachetelor City Break:

• Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii.
• Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita.
• La cerere se pot oferta si alte hoteluri.
• La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii.
• Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile dupa efectuarea unei rezervari ferme se penalizeaza, in general, cu 100% din contravaloarea pachetului.

Atractii turistice:

CANAL GRANDE – Cu o lungime de aproape 4 kilometri si o latime variind intre 30 si 90 de metri, Canal Grande este principalul “bulevard” al Venetiei. Vaporase si barci de tot felul navigheaza in permanenta, aprovizionand orasul cu tot felul de marfuri si cu… turisti. O plimbare pe Canal Grande, de la un capat la celalalt al acestuia, este obligatorie atunci cand ajungeti la Venetia. Cea mai frumos drum este cel de la Piazzale Roma catre Bazinul San Marco, acolo unde se varsa Canal Grande.

BAZILICA SAN MARCO sau Catedrala Venetiei domina Piata San Marco si a fost construita intr-un stil bizantin. Lacasul de cult a servit si drept capela a dogilor, avand loc incoronari, funeralii si procesiuni. Ca o curiozitate, merita amintit faptul ca bazilica are nu mai putin de 4.000 mp si 500 de coloane ce dateaza din secolul al III-lea.

PALATUL DOGILOR imbina cu succes stilurile gotic, bizantin si renascentist, fiind o adevarata opera de arta urbana. Palatul a fost resedinta celor 120 de dogi care au guvernat Venetia si initial avea un aspect de fortareata. Intre timp, s-a transformat intr-o cladire splendida, impunatoare, decorata cu picturi si scultpuri semnate de artisti celebrii precum Titian, Tintoretto si Bellini.

PIATA SAN MARCO, centrul politic si religios al Venetiei, a fost in trecut gradina unei manastiri, traversata de un rau. Astazi, este animata de vizitatorii care asteapta deschiderea complexului muzeal format din Palatul Dogilor si Muzeul Correr, de persoanele care savureaza o cafea la zecile de terase sau de membrii orchestrei care asigura fundalul sonor.

Lista hoteluri pentru City break Venetia:

Denumire hotelRegim masaTarif/pers
Hotel Villa Rosa 2*Mic dejun155 euro
Hotel Lux 3*Mic dejun160 euro
Hotel Tiziano 3*Mic dejun165 euro
Hotel Scandinavia 3*Mic dejun170 euro

Hotel Villa Rosa **
hotel villa rosa venetia city break

Hotelul Villa Rosa este la o plimbare de 5 minute de Gara Santa Lucia, în centrul istoric al Veneţiei.Curtea interioară privată contribuie la atmosfera paşnică oferită de complexul Villa Rosa.

Un punct de internet cu acces Wi-Fi poate fi găsit la recepţie, aceasta fiind deschisă 24 de ore.
După doar câţiva paşi puteţi lua un vaporetto (autobuz acvatic) până la Piaţa San Marco.

Hotel Lux ***
hotel lux venetia city break

Hotelul Lux este amplasat ideal pentru vizitarea întregii Veneţii. Cele mai importante puncte de atracție ale Lagunei sunt accesibile pe jos sau cu transportul public.

Toate camerele sunt mobilate în stil venețian și dotate cu facilități moderne.

Personalul Hotelului Lux vă poate ajuta să organizați transferuri, tururi şi excursii și să rezervați bilete la muzee, expoziţii și concerte.

Hotel Tiziano ***
hotel tiziano venetia city break

Hotelul Tiziano este amenajat într-o clădire din secolul al XV-lea din cartierul Dorsoduro, aflată la câţiva paşi de biserica San Nicolò dei Mendicoli.

Toate camerele sunt mobilate în stil tipic venetian si sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, precum şi WiFi gratuit.

Hotelul Tiziano se află la numai 150 m de academia de arhitectură Università Iuav di Venezia şi la 5 minute de mers pe jos de staţia de vaporetto (autobuz pe apă) San Basilio.

Hotel Scandinavia ***
hotel scandinavia venetia city break

Hotelul Venice Scandinavia este la doar câţiva paşi de Piaţa San Marco. Venice Scandinavia îmbină fără efort facilităţi moderne cu elemente străvechi. Este amenajat cu mobilier de epocă şi materiale de lux, iar camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi unele au Wi-Fi gratuit.

Clădirea a fost construită în anul 1000, iar zidurile şi fundaţiile datează din epoca bizantină. Hotelul are o locaţie convenabilă, centrală, aproape de Podul Rialto şi de Catedrala San Marco, precum şi de staţia de autobuz pe apă Rialto.

Pentru o oferta personalizata si actualizata City break Venetia, va rugam sa contactati un agent Rolandia travel.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare