Program complet City Break Viena

Tarifele includ:

Zboruri directe Viena si retur, Compania TAROM
Taxele de aeroport
2 nopti cazare la categoria de hotel aleasa
Mic dejun

Tarifele nu includ:

Asigurare Medicala
Excursii optionale si intrarile la obiective;
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/ facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Note
Datele de plecare pentru city break Viena sunt flexibile, la alegere.
Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc.

City Break Viena – Atractii

City-Break-Viena-Palatul-SchonbrunnPalatul Schonbrunn – situat la vest de centrul Vienei, acest palat magnific – fosta resedinta de vara a dinastiei habsburgice – este cel mai vizitat obiectiv turistic al Austriei. Palatul Schonbrunn (“Schloss Schönbrunn”) face parte dintr-un ansamblu in stil baroc – alaturi de cladirile anexe, grandiosul parc, fantanile arteziene si gradinile marete din jur -, inclus in 1996 in Patrimoniul Mondial UNESCO.

 

City-Break-Viena-Opera-din-VienaOpera din Viena – situata in centrul metropolei, Opera de Stat din Viena (“Wiener Staatsoper”) este una dintre cele mai importante cladiri de opera din lume si opera cu cel mai bogat repertoriu de pe glob. Opera din Viena este celebra in toata lumea atat pentru calitatea exceptionala a spectacolelor sale, cat si pentru renumitul Bal al Operei din Viena.

 

 

City-Break-Viena-Palatul-HofburgPalatul Hofburg – proiectat de catre cei mai mari arhitecti ai lumii, superbul palat serveste ca resedinta oficiala de iarna a Presedintelui Austriei. Palatul face parte dintr-un adevarat complex, format din numeroase palate, capele si muzee, ce adapostesc institutii importante, cum ar fi: Biblioteca Nationala, Trezoreria, Teatrul National, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Istorie a Artei si Scoala de Calarie.

 

City-Break-Viena-Parcul-Prater-din-VienaParcul Prater din Viena – aici se regaseste renumitul“Vienna Wurschtlprater”, un parc de distractii care iti pune la dispozitie Roata Uriasa (“Riesenrad”), la bordul careia iti poti clati ochii cu o priveliste extraordinara asupra sau, mai bine spus, deasupra Vienei, de la o altitudine impresionanta.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare