Program complet Safari Tanzania:

7 zile Tanzania Odyssey Safari, un tur unde puteti combina migrația gnu din Serengeti cu o excursie culturala pentru a va optimiza aventura dumneavoastra cu vizualizarea animalelor salbatice și experiența culturii popoarelor din Tanzania. Cea mai frumoasa migrație a mamiferelor din lume este vizibilă și experimentata ca în nici o altă țară decât in Tanzania de nord. Sunt cele mai minunate parcuri din Serengeti, Ngorongoro, Lacul Manyara și Tarangire.

Safari Tanzania

7 zile Tanzania Odyssey Safari: Game Parks
Tarangire National Park
Lake Manyara National Park
Ngorongoro Crater
Serengeti National Park
Activititati: Wildlife Viewing, tururi culturale

Itinerariu Safari Tanzania

Ziua 1: Sosirea

Sosirea la Aeroportul International Kilimanjaro cu KL 531 la 07:40, întalnire și salutari de la reprezentantul Gosheni Safari apoi transfer la hotel in Arusha cu cazare și mic dejun.
Luxury: – Mount Meru Hotel
Mid- luxury: – Impala Hotel

Ziua 2: Parcul National Lacul Manyara

După micul dejun, ghidul va conduce spre Parcul National Lacul Manyara. Deși de mici dimensiuni, acest parc este unul dintre cele mai diverse rezervatii din țară. Ne bucurăm de un picnic in acest loc ce contine zone deschise ierboase, izvoare termale, păduri dese și munți cu pante abrupte. Lake Manyara National Park este un paradis al pasarilor care are mai mult de 350 de specii. Parcul este, de asemenea, renumit pentru leii unici care se catara in copaci. După marea explorare din parcul național Lacul Manyara, vom merge înapoi la cabană pentru cină.

Cazarea la:
Luxury :– Lake Manyara Serena Hotel
Mid- luxury :- Lake Manyara Kirurumu Tented Lodge

Ziua 3: Parcul National Serengeti

Dupa micul dejun ne îndepărtam de Parcul National Serengeti, prin Cheile Olduvai și spre satul Maasai pentru turneul cultural, cu masa de prânz, picnic si jocuri pe traseu.
Un milion de antilope gnu … fiecare condusa de același ritm vechi, care îndeplineste rolul instinctiv în ciclul de viață inevitabil: trei săptămâni frenetice de cuceriri teritoriale și împerechere; supraviețuirea celui mai adaptat la coloanele lungi de 40 km (25 mile) ce se afunda prin apele infestate de crocodili, in exodul anual de nord; completarea speciilor printr-o explozie a populației care produce mai mult de 8000 de pui pe zi, înainte de a incepe calatoria de 1000 km (600 mile).

Cina si cazare la
Luxury :– Serengeti  Serena Lodge
Mid- luxury : Tabara de corturi Serengeti

Ziua 4: Serengeti Park

Dupa micul dejun, vom lua prânzul la pachet pentru o zi plina de jocuri prin pustiu, urmarind traseele marilor migratii. Seara, cand soarele apune, cel mai vechi și cel mai popular parc national din Tanzania, de asemenea, loc al patrimoniului Mondial recent proclamat una dintre cele 7 minuni ale lumii, Serengeti este renumit pentru migratiile sale anuale, atunci când aproape șase milioane de copite strabat câmpiile deschise, mai mult de 200.000 de zebre și 300.000 de gazele Thomson se alatura pentru a gasi hrana.

Seara ne intoarcem la cina iar peste noapte ne vom caza la:
Luxury :– Serengeti  Serena Lodge
Mid- luxury :- Tabara de corturi Serengeti Acacia

Ziua 5: Serengeti -Ngorongoro Crater

Ziua 5 din acest aventuros safari in Africa, incepe dimineata devreme spre Ngorongoro (cu un picnic) in interiorul craterului Ngorongoro. Foarte putine animale migrează spre și din craterul cu ziduri de 2000 ft; vă puteți aștepta sa vedeti lei, elefanți, zebre, hipopotami, flamingo, șacali, rinoceri, antilope, multe păsări și alte specii. Zona de conservare Ngorongoro (ANV) este o zonă muntoasa vasta de-a lungul brațului de est din Rift Valley, cu craterul Ngorongoroca renumit la nivel mondial. Acesta nu este un parc național în sensul strict al cuvântului, dar ANC a fost stabilit pentru a conserva viata salbatica si a resurselor naturale. Acesta protejează, de asemenea, interesele popoarelor indigene și promovează turismul. Astfel, oaspetii pentru safari au experienta unica de a vedea păstori Maasai ale căror bovine pasc alături de varietatea imensă a faunei sălbatice găsite în zonă.

Cina si cazare la:
Luxury :– Ngorongoro  Serena Lodge
Mid- luxury :- Ngorongoro Farm House Lodge

Ziua 6: Parcul National Tarangire

Vacanta exotica in Tanzania incepe in aceasta zi la Parcul Național Tarangire cu game viewing, cu picnic la prânz, turme de până la 300 de elefanti ce zgârie albia râului uscat pentru fluxurile subterane, în timp ce antilopele gnu migratoare, zebre, bizoni, antilope impala, gazele, antelope Kongoni și antilopele eland se aduna in lagunele restranse. Este cea mai mare concentrație de animale sălbatice din afara ecosistemului Serengeti – o amestecatura de mese pentru prădători – și singurul loc în Tanzania unde antilopa de uscat precum si impunătoarele antelope oryx și deosebit gerenuk cu gât lung pot fi observate cu usurinta. Mai târziu ne vom intoarce pentru cina.

Cazarea peste noapte la:
Luxury :– Tarangire Sopa  Lodge
Mid- luxury :- Tarangire Maramboi Tented Camp

Ziua 7: Parcul National Tarangire – Arusha- Zanzibar

După micul dejun ne vom indrepta spre parc, plecarea va fi la ora 10:00, 2 ore de condus  înapoi la Arusha, cumpărături last minute pe traseu. Apoi vom merge spre aeroportul Kilimanjaro pentru zborul PW 431 03:50 la Zanzibar. Circuitul safari in Tanzania a luat sfarsit.

Tarifele includ:

• Transferuri aeroport specificate în itinerariu.
• Transport într-un vehicul 4WD (6 pax maximă într-un vehicul) în timpul safari așa cum se specifică în itinerariu.
• Taxele din parc specificate în itinerariul.
• Taxa de serviciu Crater în Craterul Ngorongoro, în conformitate cu itinerarul.
• Cazare si masa 6 nopți  în camping, specificate in Itinerariu.
• Gratuit apa minerala imbuteliata in timpul zilei.
• Bauturi nealcolizate, ceai și cafe ape parcursul safari.
• Ghid de servicii din Safari.
• Taxa de Guvern.
• Ghid professional vorbitor de limba engleza.
• Vizita la Maasai.
• Cheile Olduvai.

Tarifele nu includ:

• Transport  International / Local.
• Orice alte elemente de natură personală, adică telefon, spălătorie, băuturi etc.
• Bacsis pentru ghidul șofer recomandat extrem de $ 20 de persoană pe zi.
• Orice pachet de asigurări.
• Balon safari cu aer cald.
• Vize.

LUXURY ACCOMODATION: 2980 euro/pers

MID- LUXURY ACCOMODATION: 2425 euro/pers

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare