Program complet Vacanta Groenlanda si Islanda:

Reykjavik este punct de plecare ideal pentru excursii sau spre cele mai renumite atractii din sudul Islandei, Groenlanda si Insulele Feroe. In apropiere puteti admira:
– Laguna Albastra.
– Impozantele cascade Gullfoss.
– Teritoriul izvoarelor intermitente cu apa fierbinte denumit Geysir.
– Parcul National Thingvellir; un areal cu o istorie bogata si cu un farmec natural spectaculos, dat in special de numeroasele lacuri si rifturi ce indica punctul de intalnire intre placa continental Europeana si cea Americana.

Descriere Itinerariu vacanta Groenlanda si Islanda:

Sambata: Sosire la aeroportul din Keflavik. Transfer privat pana la hotelul din Reykjvik cu un reprezentativ local. Daca timpul va permite, se va merge prin Krysuvik.
Mese incluse: Fara masa.
Cazare: Grand Hotel Reykjavik sau alt hotel din Reykjavik.

Duminica: Mic dejun la hotel. Vacanta Groenlanda si Islanda incepe cu un tur panoramic in Reykjavik, inclusiv orasul Hafnarfjordur unde se viziteaza o piata de peste, Muzeul in aer liber Arbaer, una dintre cele doua piscine descoperite si biserica Hallgrim. Veti trece de asemenea prin partea veche a orasului, veti vizita portul, casa Hofdi unde au loc reuniuni la nivel inalt si Casa Parlamentului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Reykjavik.
Programe optionale (extra cost): excursie spre Laguna Albastra sau excursie la o piscina geotermala locala, o ocazie perfecta de a cunoaste localnicii islandezi.
Mese incluse: Mic dejun.
Cazare: Grand Hotel Reykjavik sau alt hotel din Reykjavik.

Luni: Mic dejun la hotel. Excursia de astazi se numara printre cele mai populare din Islanda si poarta denumirea de Cercul de Aur al Islandei. In cadrul programului veti putea admira impresionantele cascade din Gullfoss, izvoarele intermitente din Geysir, Parcul National Thingvellir si satucul groenlandez Hveragerdi.
Mese incluse: Mic dejun.
Cazare: Grand Hotel Reykjavik sau alt hotel din Reykjavik.

Vacanta-Groenlanda-si-Islanda

Marti: Mic dejun la hotel. In aceasta zi vacanta Groenlanda si Islanda incepe cu timp liber la dispozitie. Transfer de la hotel la aeroport. Zbor de dupa amiaza cu Air Iceland din aeroportul Reykjavik catre Iiulissant. La sosire, va veti intalni cu cu un ghid de aventura, care va va insoti dupa finalizarea procedurilor de check-in intr-un tur de oras.
Mese incluse: Mic dejun si masa in timpul zborului.
Cazare: Hotel Arctic.

Miercuri, Joi si Vineri: Mic dejun la hotel. Timp liber la dispozitie pentru excursii optionale in Iiulissant.
Mese incluse: Mic dejun si cina de ramas bun la Hotel Arctic.
Cazare: Hotel Arctic.

Arctic Hotel

Exemple de excursii optionale in Iiulissant:
Ghetarii Calving si Iceberg-urile gigantice: Iceber-uri maiestuoase se regasesc in Fiordul Iiulissat, areal aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Acestea pot fi admirate de aproape, la bordul ‘’Croazierelor de la Miezul Noptii’’ sau in timpul excursiilor de o zi, in timpul carora se ajunge la mica distanta de impresionantul ghetar Eqip.

Asezarile izolate: In timpul unei excursii vom naviga catre asezari izolate, unde reprezentanti din ‘’lumea veche’’ din care fac parte si vestitii vanatori groenlandezi, inca mai traiesc dupa obiceiurile si traditiile de altadata.

Excursie la inaltime: Zbor deasupra Fiordului Iiulissant, un areal aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Veti admira intr-o imagine panoramica, impresionante formatiuni de gheata precum Ghetarul Glacier si iceberg-urile gigantice.

Vacanta Groenlanda

Sambata: Mic dejun la hotel. Transfer de la hotel la aeroport. Zbor de dupa amiaza cu Air Iceland din aeroportul Iiulissant catre Reykjavik. Transfer aeroport-hotel.
Mese incluse: Mic dejun si masa in timpul zborului.
Cazare: : Grand Hotel Reykjavik sau alt hotel din Reykjavik.

Duminica: Mic dejun la hotel. Transfer individual in functie de orarul de zbor de la hotel la aeroportul Keflavik. Autobuzul de transfer porneste din apropierea hotelului – va rugam sa informati receptia cu privire la orarul de zbor si data plecarii, cu o zi inainte de intoarcere.
Mese incluse: Mic dejun.
Sfarsit Vacanta Groenlanda si Islanda.

Tariful de baza include:

– Zborurile mentionate cu toate taxele incluse.
– Transferuri.
– Cazare cu mic dejun inclus.
– Ghid de aventura in Iiulissant si tur de oras cu insotitor ghid.
– Cina de bun venit si de ramas bun la Hotel Arctic.

Tariful de baza nu include:

– Bilete de avion Romania-Islanda.
– Supliment de demipensiune.
– Alte servicii ce nu sunt mentionate in program.

Note:

– Punctul de intalnire va fi la biroul de turism din centrul orasului.
– Rezervarea: Toate aranjamentele se supun termenilor generali din contract. Pachetul se poate prelungi la cerere, acest lucru presupunand un cost suplimentar.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare