Program complet Vacanta Islanda:

Descopera ‘’Insula de Poveste’’ din Atlanticul de Nord, intr-o calatorie pe care o vei parcurge in ritmul tau. Alege dintr-o diversitate de modele de masini, pe cea care ti se potriveste. De asemenea, va vom pune la dispozitie si o selectie a hotelurilor din zona pentru a avea asigurate cele mai bune conditii de cazare.
Islanda este situata in Atlanticul de Nord gazduind o lume fascinanta. Primul lucru care a atras atentia vikingilor cu sute de ani in urma, cand au ajuns aici, a fost Ghetarul Vatnajokull. Prin urmare au denumit teritoriul Islanda (in traducere libera ‘’Tara de gheata’’). Dincolo de acest aspect, insa, Islanda are mult mai multe de oferit vizitatorilor sai.
Gheizer Islanda
Islanda este taramul minunilor naturale: vulcani activi, vai intinse acoperite de lava, izvoare termale, bazine de noroi forfotind, munti impozanti, cascade si bineinteles ghetari. Islanda este de asemenea o tara a legendelor, a carei istorie captivanta este plina de povesti uimitoare. Chiar si in zilele noastre, cultura locala este adanc influentata de elementele antice vikinge. Limba nu s-a schimbat prea mult iar in familiile islandeze. Parintii inca mai folosesc prenumele tatalui ca nume de familie pentru copiii lor.

Cazare:

Hotelurile sunt alese cu grija, pentru a asigura calitatea si confortul vizitatorului. O descriere detaliata cu adresele hotelurilor si drumurile care conduc pana la unitatile de cazare, va va fi inmanata in momentul cazarii la receptia hotelului din Reykjavik.

Masina:

Toate masinile sunt puse la dispozitie de o companie importanta de rent-a-car cu filiale in mai multe orase din Islanda. Alegeti dintre mai multe modele si clase. Sistemul de navigatie prin satelit pus la dispozitie (contra cost) va va ajuta sa aflati mai multe despre natura, istorie precum si alte aspecte referitoare la zonele prin care veti trece. Sistemul este disponibil in 10 limbi si are incluse harti colorate detaliate.

Excursii:

Exista mai multe posibilitati de a descoperi Islanda, prin intermediul excursiilor. Va enumeram mai jos o parte din seria de experiente de acest fel pentru o vacanta Islanda de neuitat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Recomandam rezervarea acestora, odata cu rezervarea pachetului de baza self-drive.
Islanda Privita din Adancuri: Lasati-va indrumati de ghizi specializati care va vor prezenta Islanda din alta perspectiva, cea a formatiunilor in relief din adancimile scoartei terestre.
In Adancurile Vulcanilor: V-ati intrebat vreodata cum arata interiorul unui vulcan? Acum aveti ocazia sa explorati aceasta lume fascinanta, coborand in interiorul unui vulcan adormit.
Laguna Albastra: Nicio calatorie in Islanda nu e completa fara o vizita la Laguna Albastra, renumita pentru apele sale cu efect curativ.
Caii Vikingi & Laguna Albastra: Bucurati-va de o plimbare calare in natura, in zona periferica a capitalei. Apoi va veti relaxa in complexul Laguna Albastra.
Aventura pe Rau: Experimenteaza o repriza de rafting pe raul Hvita ce se afla in vecinatatea tinutului Geysir.
In Adancurile Albastre: Vizitati una dintre cele mai bune zone pentru scufundari in Parcul National Thingvellir si patrundeti in adancul apelor, de-a lungul placilor tectonice
Observarea Balenelor: Admirati ‘’uriasii marilor’’ in habitatul lor natural de-a lungul unui tur memorabil.
Super Jeep Tour: O calatorie ce traverseaza teritoriul fragmentat al Islandei cu peisaje selenare.

Vacanta Islanda

Tariful de baza self-drive include:
– Toate transferurile mentionate in program.
– Inchirierea unei masini la alegere cu asigurare completa inclusa si fara limita de kilometri.
– Cazare in hotelurile selectate.
– Mic dejun inclus pe tot parcursul sejurului.

Tariful de baza self-drive nu include:
– Bilete de avion.
– Alte mese decat cele mentionate in program.
– Bacsis.

Rezervarea
Toate aranjamentele sunt supuse termenilor generali din contract. Pentru tarife si rezervari va rugam sa ne contactati.

Descriere Itinerariu – Vacanta Islanda:

Ziua 1:
Transfer individual fie din aeroportul Keflavik, fie din aeroportul Reykjavik spre hotelul din Reykjavik. Transferul se efectueaza prin serviciul public de transport al aeroportului.
Mese incluse: Fara masa
Cazare: Hotel Baron/ Hotel Lind sau similar

Ziua 2:
Mic dejun la hotel. In cea de-a doua zi a programului Vacanta Islanda se fac pregatirile necesare. Transfer individual spre biroul de rent-a-car din Reykjavik. Preluare masina inchiriata. Se porneste apoi spre nord prin zona Whalefjordur, traversand Borganess si ajungand in Skagafjordur.
Mese incluse: Mic Dejun
Cazare: Hotel Dlavik sau similar

Ziua 3:
Mic dejun la hotel. Veti conduce printr-o zona rurala fertila pana in capitala nordului, Akureyri.
Mese incluse: Mic Dejun
Cazare: Hotel Laugar / Hotel Husavik sau similar

Ziua 4:
Mic dejun la hotel. In cea de a patra zi a programului Vacanta Islanda veti avea ocazia sa explorati minunatul Lac Myvatn. Drumul il veti parcurge inainte sa continuati itinerariul spre est, printr-un spectaculos peisaj natural, pana la Egilsstadir. Inaintati apoi prin zona impresionanta a fiordurilor islandeze.
Mese incluse: Mic Dejun
Cazare: Hotel Vatnajokull

Islanda

Ziua 5:
Mic dejun la hotel. In ziua 5 a programului Vacanta Islanda veti descoperi Laguna Glaciara si Ghetarul Vatnajokull inainte de a inainta spre Parcul National Skaftafell.
Mese incluse: Mic Dejun
Cazare: Hotel Skaftafell sau similar

Ziua 6:
Mic dejun la hotel.Veti conduce astazi de-a lungul coastei de sud unde veti intalni campuri de lava, cascade si ghetari.
Mese incluse: Mic Dejun
Cazare: Hotel Mosfell / Hotel Hengill sau similar

Ziua 7:
Mic dejun la hotel. Turul Cercului de Aur ce include: izvoarele intermitente din zona Geysir, cascadele Gullfoss si Parcul National Thingvellir. Va veti indrepta apoi spre biroul de inchirieri masini pentru a inapoia autovehiculul. Transfer individual la hotelul din Reykjavik.
Mese incluse: Mic dejun
Cazare: Hotel Baron/ Hotel Lind sau similar

Ziua 8:
Mic dejun la hotel. Transfer individual spre aeroportul Keflavik prin Flybus. Serviciul Flybus asigura plecarea din apropierea hotelului, spre zona aeroportului. Va rugam sa informati receptia asupra orei de zbor cu o zi inaintea plecarii.
Mese incluse: Mic dejun
Sfarsit program Vacanta Islanda.

Aici veti gasi lista cu preturi pentru pachetul self drive Vacanta Islanda.

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare