Program complet Vacanta Vietnam:

Tarifele includ:

– Mesele specificate in itinerariu
– Cazare in camera TWIN
– Taxele de intrare la obiectivele specificate in program
– Transferuri private de la si spre hoteluri si aeroporturi cu insotitor vorbitor de limba engleza, asa cum se mentioneaza in descrierea programului
– Zboruri interne Hanoi-Dong Hoi-Hanoi

Tarifele nu includ:

– Taxa de viza
– Zboruri internationale
– Cheltuieli personale
– Servicii de masa nespecificate in program
– Asigurare de calatorie
– Bacsis

Itinerariu vacanta Vietnam:

ZIUA 1:Hanoi
Sosire in Hanoi, capitala Vietnamului, unde veti fi intampinati de ghidul local. Transfer hotel. Timp liber pentru a descoperi orasul.
Innoptare in Hannoi.
Optiuni hotel:
Cazare la hotel de 3*: Le Carnot
Cazare la hotel de 4*: Movenpick

ZIUA 2: Hanoi
Mic Dejun.
Ziua 2 a programului Vacanta Vietnam incepe vizitand complexul Ho Chi Minh, inclusiv mausoleul si traditionalele locuinte din lemn suspendate pe stalpi. Dupa asta, urmeaza Pagoda unui singur Stalp ce se inalta elegant din mijlocul unui lac acoperit cu flori de lotus. Dupa vizitare Palatului Prezidential construit dupa arhitectura coloniala, vei continua traseul vizitand Templul Literaturii, prima universitate in Vietnam si anticul sanctuar Confucian datand din secolul al XI-lea. La pranz vei savura traditionala supa ‘’Pho’’, cel mai popular fel de mancare din zona. Spre amiaza vei vizita inchisoarea Hoa, supranumita Hiltonul din Hanoi de catre prizonierii americani. Aceasta temnita a fost folosita initial de catre colonistii francezi si mai apoi de catre Vietnamul de Nord pentru prizonierii din timpul razboiului din Vietnam. Doar o parte din inchisoare este deschisa spre vizitare. Va urma o plimbare in jurul Cartierului Vechi – cea mai veche zona a Vietnamului si in acelasi timp una foarte populata. Acest cartier are o vechime de mai bine de 1000 de ani si simbolizeaza spiritual nemuritor al orasului. Dupa parcurgerea celor 36 de strazi ale cartierului te vei indrepta catre templul Ngoc Son construit in secolul XIX pe o insula pe lacul Hoan Kiem, considerat cel mai frumos lac din Hanoi.
MESE: mic dejun si pranz
Innoptare in Hanoi.
Optiuni cazare:
Cazare la hotel de 3*: Le Carnot
Cazare la hotel de 4*: Movenpick

Vietnam circuite

ZIUA 3: Hanoi – Mai Chau
Marea calatorie spre nordul Vietnamului incepe odata cu vizitarea satucului Mai Chau aflat la aproximativ 160 km inspre nord. Asezarea este recunoscuta pentru peisajele sale deosebit de frumoase si unice. Farmecul acestui loc este dat de amplasamentul pe o plantatie de orez, un teren terasat unde casele localnicilor sunt construite in mod traditional, pe stalpi din lemn. Dupa pranz veti avea timp liber la dispozitie pentru a explora satul.
MESE: mic dejun, pranz si cina
Innoptare in Mai Chau
Cazare la hotel de 3*: Homestay
Cazare la hotel de 4*: Mai Chau Lodge

ZIUA 4: Mai Chau – Nghia Lo
Dupa micul dejun vei porni spre Nighia Lo (aproximativ 200 km). Dupa amiaza libera pentru relaxare si explorarea imprejurimilor.
MESE: mic dejun
Innoptare in Son La.
Cazare la hotel de 3*: Hotel Nghia Lo
Cazare la hotel de 4*: Hotel Nghia Lo

ZIUA 5: Nghia Lo – Mu Cang Chai
Fii sigur ca ti-ai incarcat camera foto pentru ca astazi vei vizita Mu Cang Chai, o zona rurala cu peisaje care-ti vor taia rasuflarea. Dupa amiaza – timp liber.
MESE: mic dejun
Innoptare in Mu Cang Chai.
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditionala

ZIUA 6: Mu Cang Chai – Sapa
Astazi ne vom indrepta catre tinutul numit Sapa, renumit pentru Muntele Fanspia, cel mai inalt din Indochina ( 3143 m). Sapa reprezinta una dintre principalele zone comerciale din oras, un loc cosmopolit in care locuiesc pasnic mai multe minoritati precum Hmong, Dao, Giay, Pho Lu and Tay. Dupa amiaza poti sa explorezi orasul sau sa-ti pastrezi energiile pentru drumetia Montana din ziua urmatoare.
MESE: mic dejun
Innoptare in Sapa.
Cazare de 3*: Sapa Boutique
Cazare de 4*: Victoria Sapa

Calatorie prin Vietnam

ZIUA 7: Sapa
Dupa micul dejun urmeaza sa pornesti intr-o aventura de neuitat. Prima parte a calatoriei va urma drumul principal insa mai apoi vei intra pe o poteca ingusta de-a lungul unei vai, ce te va conduce spre satucul Y Linh Ho, situat langa raul Muong Hoa. Paseste prin plantatii de orez pentru a te alatura minoritatii Black H’mong, una dintre cele mai numeroase din zona Sapa. Continua apoi spre satul Ta Van unde traieste o minoritate mai putin numeroasa, denumita Zay. Aici localnicii inca mai pastreaza o parte din portul frumos colorat si din obiceiurile traditionale. Casele de aici sunt construite din lemn si bambus avand podele de lut.
Vei petrece noaptea intr-o casa traditional din cadrul minoritatii Giay. Vei avea ocazia astfel sa te bucuri de natura surprinzator de frumoasa a zonei admirand peisajele si chiar inotand in raul din apropiere.
MESE: mic dejun, pranz, cina
Cazare de 3*: La o casa traditionala
Cazare de 4*: La o casa traditionala

ZIUA 8: Sapa
Dupa micul dejun vei descoperi o noua comunitate a minoritatii Red Dao din satul Giang Ta Chai. Vei calatori prin padurile de bambus din Parcul National Hoang Lien iar la drumul de intoarcere vei poposi la o minunata cascada unde te vei putea sa te odihnesti bucurandu-te de peisajul inconjurator. Poti gasi in zona un loc placut pentru a lua pranzul. Dupa masa, vei continua catre Su Pan, un satuc de la marginea drumului principal. De aici vei porni inapoi spre Sapa la bordul unei masini. Restul zilei e liber pentru activitati recreative.
MESE: mic dejun
Innoptare in Sapa.
Cazare de 3*: Sapa Boutique
Cazare de 4*: Victoria Sapa

ZIUA 9: Sapa-Hanoi-Dong Hoi (zbor intern)
Spre dimineata se ajunge in Hanoi. Transfer catre aeroportul din Hanoi pentru zborul spre Dong Hai. Sosire la Dong Hai si transfer la Hotel in Phong Nha.
MESE: mic dejun
Cazare la o ferma locala de 3* sau 4*.

ZIUA 10: Phong Nha – Tan Hoa – Valea To Mo
Transfer spre satul Tan Hoa urmat de o drumetie spre Hang Chuot si valea La Ken. Vei lua pranzul in valea La Ken si te vei delecta mai apoi cu o plimbare spre pestera Hung Ton pentru a-i explora ecosistemul. Vei ajunge apoi in valea To Mo unde vei savura un gratar delicios in natura si vei innopta in hamacele special amenajate.
Mese: mic dejun, pranz, cina
Cazare in hamac special amenajat de 3* sau 4*.

ZIUA 11: Valea To Mo – Tu Lan
Dupa micul dejun descopera pestera Kim si inoata in raul subteran ( activitate posibila in functie de conditiile meteorologice). Sosire in valea Tu Lan si vizitarea pesterii Tu Lan. Dupa un picnic in natura, exploreaza pestera Ken ( faimoasa pentru aparitia sa in fotografia premiata de National Geographic ). Relaxeaza-te apoi in camping, inotand langa cascada din apropiere. Spre seara savureaza un gratar in natura. Innopate in camping.
Mese: mic dejun, pranz, cina
Cazare in camping de 3* sau 4*

ZIUA 12: Tu Lan – Tan Hoa – Phong Nha – Dong Hoi
Dupa micul dejun vei porni intr-o aventura care te va purta peste dealuri, prin padurile dese ale locului, pana in valea Tan. Viziteaza ‘’pestera fara nume’’, nou descoperita, si traverseaza raul pentru a ajunge in satul Tan Hoa. Pranzul va fi servit la un restaurant local in Tan Hoa. Vei fi apoi transferat la hotel. Innoptare in Dong Hai.
Mese: mic dejun si pranz
Cazare SunSpa3*
Cazare SunSpa 4*

Expeditie in Vietnam

ZIUA 13: Dong Hoi
Aceasta zi este destinata timpului tau liber. Poti alege sa te relaxezi la plaja sau sa explorezi imprejurimile. Innoptare in Dong Hai.
Mese: mic dejun
Cazare SunSpa3*
Cazare SunSpa 4*

ZIUA 14: Cao Bang
Transfer la aeroportul Dong Hoi pentru zborul spre Hanoi.
Mese: mic dejun

Solicita o oferta


DETALII CALATORIE


Camera 2


Camera 3


Date de contact


Verificare